OPREMA

OPREMA

Oprema je eden najpomembnejših dejavnikov nogometne šole. Mladi nogometaši jo dnevno uporabljajo, hkrati pa s svojim izgledom predstavljajo šolo navzven. Vsem skupaj nam je v interesu, da delujemo v urejenem okolju, del tega pa je tudi enoten izgled vseh nogometašev.

Pri odločitvi glede opreme smo skušali slediti viziji kluba, kar pomeni dolgoročno, trajno rešitev in hkrati zagotoviti:
– primerno kvaliteto za sprejemljivo ceno,
– primeren izgled,
– dobavitelja, ki bo zanesljiv, odziven in cenovno konkurenčen,
– možnost dokupa opreme po kosih.

Odločili smo se za opremljevalca Joma, in sicer kolekcijo CREW II. Iz izkušenj nam Joma zagotavlja primerno kvaliteto za sprejemljivo ceno, nova kolekcija pa rešitev za nekaj sezon in všečen izgled. Dobavitelj se je do sedaj s svojo odzivnostjo izkazal in verjamemo, da bo tudi z zanesljivostjo enako.

Za vse vadeče člane nogometne šole je nakup osnovnega – Basic paketa opreme obvezen. Osnovna paketa sta dva in se delita glede na starostno skupino članov nogometne šole. Paket do starostne skupine 11 let vsebuje tekmovalni dres z imenom, za starostne skupine nad 11 let pa je v osnovnem paketu opreme namesto tekmovalnega dresa zimska trening oprema. Kasneje bomo imeli na voljo tudi možnost dokupa opreme po kosih.

Pripravili smo,

Basic paketa, ki vsebujeta:

Do U-11  Od U-12
1. delovno trenirko 1. delovno trenirko
2. vetrovko 2. vetrovko
3. nahrbtnik 3. torbo

Redna cena paketa je 75 €. Ob naročilu v mesecu juniju 2017 nam je ta na voljo za 65.

 

Premium paketa, ki vsebujeta:

  Do U-11  Od U-12
1. delovno trenirko 1. delovno trenirko
2. hotelsko trenirko 2. hotelsko trenirko
3. vetrovko 3. vetrovko
4. bundo 4. bundo
5. nahrbtnik 5. torbo

Redna cena paketa je 150 €. Ob naročilu v mesecu juniju 2017 nam je ta na voljo za 135.

Plačilo Osnovnega paketa je ob naročilu v mesecu juniju možno v dveh obrokih, in sicer, plačilo prvega obroka do 20.6.2017 in plačilo drugega obroka do 15.7.2017. Plačilo prvega obroka pomeni potrditev naročila. Plačilo drugega obroka je pogoj za prevzem opreme.

V mesecu juniju 2017 je Osnovni paket za drugega otroka na voljo za 60,00 EUR za tretjega otroka pa je cena paketa 55,00 EUR.

Plačilo Premium paketa je možno le v enkratnem znesku do 20.6.2017.

Plačilo opreme se lahko izvede v gotovini (plačilo trenerju) ali z nakazilom na klubski račun pri čemer se kot namen vpiše “nakup opreme ter Ime in Priimek otroka”.

 

Otroška Basic oprema do U11

Otroška Premium oprema do U11

 

Otroška Basic oprema od U12

Otroška Premium oprema od U12

 

Upravni odbor Nogometnega kluba Dren Vrhnika je na svoji seji dne 20.9.2017 sprejel naslednji sklep: “Oprema za treninge se izdaja dvakrat mesečno v klubski pisarni na Vrhniki na podlagi potrdila o plačilu.”

Klubsko opremo se torej izdaja dvakrat mesečno in sicer samo v klubski pisarni na Vrhniki. Tja prinesete potrdilo o nakazilu na klubski račun in sicer v višini seštevka zneskov vse opreme za trening, ki jo boste kupili. Na podlagi tega lahko potem prevzamete opremo. 

Cena sive majice je 5€, cena novih črnih hlačk je 7€. 

Termina izdajanja opreme za mesec oktober sta: 

– torek. 3. oktober od 19:15 do 20:00

– četrtek, 19. oktober od 19:00 do 19:45

 

Sponzorji


VBH Gradnje Avto Aktiv NLB ATET GORDEJA
Copyright © NK Dren Vrhnika 2017 Izvedba: Erpium.com Erpium