Člani – Nadaljevanje niza in spodrsljaj v pokalu

 

Članska ekipa nadaljuje z dobrimi rezultati na uvodu krstne sezone, prve v 3. slovenski nogometni ligi.

Škofja Loka

V 4. krogu je ekipa gostovala v Škofji Loki pri istoimenski ekipi. Tekma je bila trda. Bili smo nekoliko boljši nasprotnik, a nismo uspeli doseči zadetka. Končni rezultat je bil tako 0:0.

Slovan

V 5. krogu smo na Vrhniki gostili ekipo Slovana, s katero se dobro poznamo s prijateljskih tekem. Tekmo smo začeli izvrstno, hitro povedli z 2:0, a na žalost tudi zelo hitro prejeli zadetek za 2:1. 
V drugem polčasu smo se zbrali, nasprotniku nismo dovolili, da bi bil nevaren, sami pa dosegli še en zadetek in tekmo mirno pripeljali do konca.

Litija – pokal

V 1. krogu pokala je med tednom na Vrhniki gostovala ekipa Litije. Kljub prevladi v posesti žoge in več strelih proti vratom nasprotnika, nismo uspeli doseči zadetka. Medtem je motivirani nasprotnik zadel dvakrat in se tako zaradi vložene energije in velike želje zasluženo uvrstil v nadaljevanje tekmovanja.

Šenčur

V 6. krogu 3. SNL Zahod smo gostovali v Šenčurju. Tekma je bila zaradi medsebojnega dogovora ekip delegirana za petek. Dolgo časa je visela v zraku, saj je so bile padavine prejšnji konec tedna zelo obilne, na koncu pa so se sodniki odločili, da se tekme igra.

Tekma je bila dinamična in dobra, naši igralci pa so se solidno držali dogovorjenih taktičnih zamisli. V prvem polčasu so mreže ostale nedotaknjene, v drugem pa so padli trije zadetki. Prvega in drugega smo dosegli mi, tretjega pa, že v sodniškem podaljšku, domačini. Končni rezultat je bil 1:2 v našo korist, tako da smo domov odnesli nove tri točke. 

Vabilo na tekmo z Adrio

Pogled na lestvico je trenutno zelo lep, vendar je prostora za napredek in dvig ravni igre še veliko. Tudi v novem tednu bomo zavzeto trenirali, da bomo na tekmi izgledali kar se da dobro.

V soboto, 24. 9. 2022, ob 14:00 članska ekipa igra novo domačo tekmo, tokrat je nasprotnik ADRIA iz Mirna. Vabljeni, da nas podprete v čim večjem številu in nam pomagate do novega dobrega rezultata!

Gašper Stržinar

Copyright © NK Dren Vrhnika 2017 Izvedba: Erpium.com Erpium