Člani – Uvrstitev v 3. SNL

 

Članska ekipa tudi na zadnjih treh tekmah v sezoni ni podlegla pritisku in je vse tekme odigrala z odliko. Na treh tekmah je osvojila 9 točk in tako zasluženo slavila naslov prvaka Regionalne ljubljanske lige. 

V zadnjem krogu je ekipa gostovala v Črnomlju pri Beli Krajini. Štela je samo zmaga. Ekipa je na tekmo prvič odpotovala z avtobusom. Fantje so tekmo odigrali brez napak, zmagali z 2:0 in slavje se je lahko začelo.

Sprejem za prvake je bil v domačem športnem parku, kjer se je kljub pozni uri in slabemu vremenu zbralo lepo število podpornikov. Ekipa je dvignila pokal ob lepem ognjemetu, sledila je zaslužena penina in pa seveda hrana ter pijača za regeneracijo.

Neverjetna serija tekem

Če štejemo tudi jesenski del, je bila ekipa neporažena na zadnjih 14 tekmah, od katerih je na kar 13 uspela zmagati, kar je verjetno neponovljiva serija.

S treningi je ekipa za to sezono zaključila. Sledita še ekipni piknik in zaslužen počitek. Čez dober mesec dni se bo ekipa že vrnila nazaj na igrišča in začela s pripravami na 3. slovensko nogometno ligo.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k velikemu uspehu ekipe in uvrstitvi v 3. SNL. Obljubljamo, da bomo tudi v višjem rangu tekmovanja iz tedna v teden dali vse od sebe!

trenerja Jan in Gašper

Copyright © NK Dren Vrhnika 2017 Izvedba: Erpium.com Erpium