Člani – Zaporedna poraza

 

Adria

Člani so, po zmagi nad Šenčurjem v gosteh, prvenstvo nadaljevali doma proti ekipi Adrie iz Mirna.
Tekmo smo začeli zelo dobro, bili boljši nasprotnik in kmalu povedli z 1:0. Nasprotnik je izkoristil eno redkih napak naše ekipe v prvem polčasu in izenačil na 1:1. To je bil tudi rezultat polčasa.

V drugem polčasu naša premoč ni bila več tako izrazita. Nasprotnik je v 59. minuti po predložku iz prostega strela in udarcu z glavo povedel z 1:2. Naša ekipa je poskušala napadati in doseči drugi zadetek vendar nam to ni uspelo. Ekipa je tako doživela prvi poraz v sezoni.

Tolmin

Sledilo je najdaljše gostovanje v sezoni, tekma v Tolminu. Tekme nismo odprli dobro. Nasprotnik je bolje začel, bil bolj podjeten in željan gola. Že v 5. minuti jim je s strelom od daleč uspelo zadeti. Naša ekipa je potrebovala kar nekaj časa, da je vzpostavila ravnotežje in za nekaj minut tudi pritisnila nasprotnika pred svoj gol, a zadetka ni uspela doseči.

Drugi polčas se je začel podobno kot prvi, Tolmin je bil boljši in pritiskal na naš gol. V eni izmed akcij je najprej zadel vratnico nato pa žogo pospravil v mrežo 2:0. Počasi smo se zbudili in začeli pritiskati in napadati, vendar nam zadetka ni uspelo doseči do zaključka tekme. V 90. minuti smo zadeli za znižanje, za kaj več pa je zmanjkalo časa.

Tri prijateljske tekme

Naslednja po vrsti bi morala biti domača tekma proti Svobodi, ki pa je bila prestavljena, saj je šest igralcev našega kluba v Španiji, kjer zastopajo reprezentanco MNZ Ljubljana na UEFA Regions Cup. Ker ligaške tekme ni bilo, smo se dogovorili za tri prijateljske tekme.

Najprej smo gostovali v Grosuplju pri starem znancu, ekipi Brinja. Nasprotnik je pokazal vse svoje znanje in hitrost in dokazal, da se je poleti zasluženo uvrstil v 2. SNL. Rezultat je bil 6:0 za gostitelja.

Drugo prijateljsko tekmo smo igrali na Ježici proti ekipi Interblocka. Odigrali smo dobro tekmo in si priigrali veliko priložnosti in dobrih situacij. Kar nekaj smo jih zapravili, vseeno pa uspeli doseči pet zadetkov. Končni rezultat je bil 5:1 v našo korist.

Tretja po vrsti je bila tekma proti ekipi Jadran Hrpelje Kozina v gosteh. Pogoji za tekmo so bili zelo dobri, naš štart v tekmo prav tako. Zelo hitro smo namreč povedli, kmalu pa zabili še drugi gol. Nasprotnik je dobro kombiniral, a ni bil nevaren.

V nadaljevanju smo dosegli še tri zadetke, nasprotnik pa je dosegel enega iz ene od dveh enajstmetrovk. Končni rezultat je bil 5:1 v korist naše ekipe.

VABILO V LESCE
Ta vikend nadaljujemo s prvenstvom. V soboto ob 15:00 gostujemo v Lescah proti ekipi Šobec Lesce. Vabljeni, da nam ob igrišču pomagate do novih točk!

Gašper Stržinar

Copyright © NK Dren Vrhnika 2017 Izvedba: Erpium.com Erpium