Namenite del dohodnine klubu

 

Že nekaj let velja Uredba o namenitvi dela dohodnine za donacije. Ta omogoča, da lahko vsak posameznik nameni 1% dohodnine različnim športnim organizacijam, ki delujejo v javnem interesu. Status takšne organizacije ima tudi Nogometni klub Dren Vrhnika.

Davčni zavezanec lahko posameznemu upravičencu nameni do odstotka dohodnine, zaokrožen na desetinko odstotka, pri čemer skupno namenjen odstotek več upravičencem ne sme presegati enega odstotka odmerjene dohodnine. To pomeni, da lahko davčni zavezanec posameznemu upravičencu nameni 0,1%, 0,2%, 0,3%,… ali 1% dohodnine, seštevek vseh pa ne more presegati 1% dohodnine.

Več si lahko preberete na spletni strani e-Davki.

Če se za donacijo ne odločimo, gre 1% od odmerjene dohodnine v proračun RS. Ko vlogo vložite enkrat, velja vsako leto. Vloge ni potrebno vlagati ponovno.

Izpolnjen obrazec lahko predate trenerju ali pošljete na klubski e-naslov info@nkdren-vrhnika.si, lahko pa ga tudi sami pošljete na FURS na naslov Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana. Tako zbrana sredstva nam bodo pomagala pri izvedbi našega programa in bodo hkrati tudi moralna podpora, da vztrajamo na začrtani poti.

Hvala za vašo podporo!

NK Dren Vrhnika

Copyright © NK Dren Vrhnika 2017 Izvedba: Erpium.com Erpium