OPREMA – osnovne informacije in roki izdaje

OPREMA – osnovne informacije in roki izdaje

 

Oprema je eden pomembnejših dejavnikov nogometne šole. Mladi nogometaši jo dnevno uporabljajo, hkrati pa s svojim izgledom predstavljajo šolo navzven. Vsem skupaj nam je v interesu, da delujemo v urejenem okolju, del tega pa je tudi enoten izgled vseh nogometašev.

Pri odločitvi glede opreme smo skušali slediti viziji kluba, kar pomeni dolgoročno, trajno rešitev in hkrati zagotoviti:

  • primerno kvaliteto za sprejemljivo ceno,
  • primeren izgled,
  • dobavitelja, ki bo zanesljiv, odziven in cenovno konkurenčen,
  • možnost dokupa opreme po kosih.

Odločili smo se za opremljevalca JOMA, ki nam zagotavlja primerno kvaliteto za sprejemljivo ceno. Oprema se izdaja v klubski pisarni na Vrhniki, na podlagi potrdila o plačilu in sicer vsako sredo od 15:30 do 17:00.

Odločate se lahko med trening opremo (siva majica, črne kratke hlačke in ‘štucne’), kot tudi klubsko opremo in sicer v paketih ali posamezno (trenirka, anorak, nahrbtnik, torba,…) ter navijaško opremo. Več o posameznih kosih najdete v ločenih zavihkih.

Trenutno veljavne cene opreme (od 1. 8. 2022 dalje).

Naročilo naj vedno vsebuje:

  • ime in priimek otroka,
  • naziv artikla,
  • količino,
  • velikost.

POMEMBNO

Pred naročilom vedno predhodno pošljite vaše povpraševanje na e-mail: oprema@nkdren-vrhnika.si, saj vseh artiklov nimamo ves čas na zalogi.

V kolikor bo artikel na zalogi, ga boste lahko prevzeli ob prvem terminu izdaje opreme. Izdaja opreme se izvede le ob predhodnem nakazilu na klubski račun, pri čemer se kot namen napiše “nakup opreme ter ime in priimek otroka” (za navijaško opremo lahko ime plačnika). V kolikor želenega artikla ne bo na zalogi, boste naknadno obveščeni o predvidenem roku dobave.

Vzdrževanje športne opreme

Upoštevanje navodil vzdrževanja športne opreme je zelo pomembno. Večina naše klubske opreme se, skladno z navodili, pere na 30°C. Pred pranjem, za vsak kos posebej, preverite navodila. Še majhen nasvet, izognite se mehčalcem za perilo, saj so le-ti pri vzdrževanju športnih oblačil prej škodljivi kot koristni.

Sponzorji


ATET VBH Gradnje Avto Aktiv GORDEJA MEDIA BUS ZASLON ZAVAROVALNICA SAVA BARJANS AVTOHIŠA SELIŠKAR BERZO SENSILAB LPP
Copyright © NK Dren Vrhnika 2017 Izvedba: Erpium.com Erpium