U12 – Poraz v zimski ligi

 

Z nastopi v zimski ligi počasi zaključujemo. Do konca nam je ostala še tekma z ekipo Prebold. Tako smo preteklo soboto igrali pomembno tekmo s prireditelji zimske lige Interblock Rdeči. V tekmo smo vstopili odločno. Vsi smo se zavedali, da z zmago lahko računamo na najvišja mesta. Mogoče je bil pa to razlog, da so se nekaterim igralcem zatresle noge ter da smo v samem začetku tekme naredili kar nekaj napak. Kljub prejetemu zadetku smo se kot ekipa uspeli pobrati in imeli trenutke prevlade na igrišču.

Za razliko od prejšnjih, nekoliko slabših tekmecev, smo tokrat dobili enakovrednega nasprotnika, s katerim smo se lahko kosali. Res pa je, da so imeli nekaj visokih fantov, kar nam je povzročalo veliko težav. Ob zaostanku v prvem polčasu, smo v drugem nadoknadili z borbenostjo in lepo igro. Gledalci so lahko videli kakovostno predstavo obeh sodelujočih ekip. Bolj ko se je tekma bližala koncu, bolje smo igrali, več smo napadali. Po zaostanku 4:1 smo uspeli doseči še dva zadetka. V zadnjih minutah igre pa smo si ustvarili kopico priložnosti za zadetek. Tekma bi se lahko končala tudi z našim vodstvom ter zmago, vendar nam ni uspelo.

Kljub spoznanju, da uvrstitev med najboljša tri mesta ni dosegljiva, šteje dejstvo, da imamo močan ekipni duh in se v sami tekmi ne predamo. Znamo iz minute v minuto pokazati boljšo igro in disciplino. To je bila naša najboljša predstava v zimski ligi. Zmanjkalo je žal nekaj sreče. Srečo si pa krojimo sami.

Čestitke za predstavo.

Zahvala staršem za korektno in spoštljivo navijanje.

trener Danijel

Copyright © NK Dren Vrhnika 2017 Izvedba: Erpium.com Erpium