U17 Črni – Dinamična tekma

 

S kadeti smo se v sredo odpravili v Novo mesto, kjer smo se pomerili z vrstniki iz Krke. Z njimi smo se sicer pomerili tudi na začetku decembra, ko so nas konkretno nadigrali v vseh elementih nogometne igre.

V prvem delu srečanja smo videli veliko dinamike in želje s strani naših fantov. Vseeno je malo več pokazala ekipa Krke, ki je prevzela pobudo. Sta si pa obe ekipi pripravili kar nekaj priložnosti, ki so ostale neizkoriščene.

V drugem delu se je igra še bolj razplamtela. Po napadu, kjer bi mi morali zadeti, a smo bili premalo natančni, je nasprotnik izkoristil zmedo in prevelike razdalje v naši postavitvi in zabil iz protinapada. V seriji naslednjih napadov je po lepi globinski žogi uspelo zadeti tudi nam. Do konca se rezultat, kljub velikemu številu priložnosti tako na eni kot drugi strani, ni spremenil.

Zelo dobra predstava fantov, ki so šele na začetku pripravljalnega obdobja v katerem moramo še veliko postoriti. Do prvenstva je še mesec in pol. Vmes odidemo tudi na priprave, tako da je še nekaj časa, da izpilimo našo igro in popravimo oz. nadgradimo stvari, ki na tekmi niso bile kot smo sprva želeli.

Tadej Špicar

Copyright © NK Dren Vrhnika 2017 Izvedba: Erpium.com Erpium