U7 – 2. mesto na turnirju Ledine

 

V soboto, 25. 2., smo se z ekipo sedmih igralcev U7 odpravili na turnir v Idrijo.

Skupinski del

V skupinskem delu smo igrali tri tekme. Začeli smo z ekipo Vipava, kjer je bil končen rezultat 0:0. Fantje so se zelo trudili, borili, vendar žoga nikakor ni hotela v gol.

Sledila je tekma z ekipo iz NK Žiri. Tudi tukaj so imeli naši igralci veliko priložnosti, a je na koncu rezultat prav tako ostal 0:0.

Na tretji tekmi z ekipo NŠ Arena Loka Neo pa se je mreža v nasprotnikovem golu zatresla kar trikrat. Fantje so si z lepimi potezami in znanjem s treningov prislužili prvo mesto v skupini.

Nadaljevanje turnirja

Sledila je tekma z domačini, NK Idrijo. Bila je zelo napeta in videli smo kar veliko lepih akcij ter priložnosti za gol. Goli so bili zelo majhni, igrišče pa veliko, zato so morali biti igralci res zelo natančni. Tekma se je bližala koncu in v zadnjem trenutku smo le uspeli zadeti gol za 1:0. Tako smo si uspešno priborili polfinale.

V polfinalu nas je čakala ekipa NŠ Arena Loka. Obe ekipi sta se dobro borili, da bi si prislužili vstop v finale. Tako na eni kot na drugi strani je bilo kar nekaj priložnosti, vendar brez zaključnega strela na gol. Tekma se je končala z neodločenim izidom 0:0. Sledili so kazenski streli. Obe ekipi sta imeli na voljo tri strele. Bilo je zelo napeto, a so se naši igralci bolje zbrali in na koncu zadeli dvakrat, nasprotniki pa le enkrat. Tako smo se zasluženo razveselili finala turnirja.

Finale

V finalu smo se srečali z ekipo Vipava, s katero smo imeli že prvo tekmo v skupinskem delu. Ponovno je bila tekma zelo izenačena in napeta. Na obeh straneh je bilo veliko dobrih obramb in priložnosti za gol. A je na koncu rezultat ostal 0:0 in ponovno so sledili kazenski streli. Žal pa se je tokrat bolje zbrala ekipa iz Vipave in tako z dvema zadetima streloma osvojila turnir.

Poleg odličnega 2. mesta na turnirju Ledine smo se razveselili tudi nagrade enega izmed naših igralcev, ki je osvojil pokal za najboljšega igralca turnirja.

Oba trenerja sva s prikazanimi igrami naših igralcev izredno zadovoljna in zelo ponosna. To nam da vedeti, da dobro delamo in da fantje pridno trenirajo.

Hvala tudi vsem staršem in ostalim, ki so prišli spodbujati in navijati za naše igralce.

trenerja Katja in Nace

Copyright © NK Dren Vrhnika 2017 Izvedba: Erpium.com Erpium