U8 – Drugi krog zimske lige

 

V nedeljo smo se s fanti spet odpravili na zimsko ligo v Bazo. Že na treningih smo se pogovarjali, da moramo v igro vstopiti bolj agresivno in bolj napadalno. Ta dan so nas čakale kar tri tekme.

V ekipi trenutno še nimamo vratarja, zato so se fantje sami med sabo dogovorili kdo bo na golu prvo tekmo, kdo drugo in kdo tretjo. Po tem smo se skupaj dogovoril o pozicijah igranja in kako bi čim lažje prišli do nasprotnikovega gola. V tekmo smo vstopili čvrsto, vendar po nekaj zmede prejeli dva zadetka. Fante je to samo dodatno motiviralo in že v naslednjih minutah so rezultat izenačili. Malo pred koncem smo dosegli še en gol, potem pa je koncentracija popustila in smo še enega tudi prejeli. Na odmor smo odšli dobre volje in z mislimi na nogometni izziv. Fanta, ki sta sodelovala, sta se odrezala več kot odlično.

Sledila je druga tekma. Na nasprotnikovi strani smo imeli veliko priložnosti za zadetek, vendar žoga ni in ni hotela v gol.

Dobra volja, ki so jo imeli fantje, nas je vse dvignila in čakali smo še na tretjo tekmo. Ko se je pričela, smo opazili, da se pozna utrujenost in nismo bili več tako zbrani kot na prejšnjih tekmah. Fantje so dali vse od sebe in presenetili na nasprotnikovi strani tudi s kakšnim močnim strelom od daleč.

Fantje odlično napredujejo, to se je poznalo tudi na tekmah. Pohvalila bi vse, ki so bili prisotni na tekmah in treningih, še posebej pa fante, ki se odločijo, da bodo branili gol. Za letos smo zaključili z ligo, se pa vidimo spet januarja.

trenerka Rebeka

Copyright © NK Dren Vrhnika 2017 Izvedba: Erpium.com Erpium