U8 – Prvi domač turnir

 

V soboto, 8. 10. 2022, smo se na domačem igrišču na Vrhniki zbrali že ob 8:30. Ob 9:00 se je že pričel turnir, na katerega so prišle vse ekipe, zato je bilo toliko bolj zabavno.

Prvo tekmo smo odigrali z ekipo Borovnice, ki nam je takoj za začetku, zaradi ne zbranosti zabila gol. Po začetnem šoku so fantje zbrali glave in se postavili tako v napad in obrambo in zabili kar nekaj lepih zadetkov.

Drugo tekmo smo igrali proti ekipi iz Logatca. Med polčasom smo se dogovorili, da začnemo igrati bolj skoncentrirano in poskusimo igrati kot igramo na treningih. Elemente, ki se jih učimo smo prenesli na igrišče in iz akcij zabili zelo lepe gole.

Ekipa iz Dobrove je prišla na turnir samo s 7 igralci tako kot mi. Zato smo na enem igrišču odigrali tri na tri in na drugem štiri na štiri. Poznala se je utrujenost ene in druge ekipe, saj smo bili oboji čez celoten turnir brez menjav, vendar smo tekmo odigrali zelo, zelo dobro.

Fantje lepo napredujejo. Predvsem je opaziti vedno več podaj in boljšo organiziranost igre. S treninga poskušamo prenesti čim več stvari, ki jih delamo. To se je opazilo tudi na tem turnirju.

trenerka Rebeka

Copyright © NK Dren Vrhnika 2017 Izvedba: Erpium.com Erpium